OkategoriseradeVi erbjuder även skogsförvaltning
[stm_post_info]

Detta är ett exempel på en blogg/nyhets artikel som du enkelt kan skriva. Man kan välja om man vill visa en sidebar till höger, och man kan också visa olika sidebars för olika sidor, eller köra helt utan sidebars.

Bild till artikeln väljer man också enkelt genom att välja en Utvald bild längs ner till höger på skärmen när du skriver artikeln. Är den bara minst 1000 px bred, behöver du i regel inte heller göra något med bilden (förstora eller minska) om den inte är extremt hög eller låg.

Man börjar alltid artikeln med att infoga en ”Row” (Rad) och två kolumner 3/4+1/4 om man vill ha en sidebar till höger, eller bara en 1/1 kolumn om utan sidebar. Sedan infogar man ”Post Info” i 3/4 kolumnen och sidebaren i 1/4 kolumnen.

Sedan infogar man en ”Text Block” i 3/4 kolumnen och sen är det bara att skriva artikeln. Om du väljer att ha en sidebar väljer du en STM Sidebar i 1/4 kolumnen.

Välj ”Skogsbruk” som kategori för artikeln till höger på skärmen i Kategorier.

OBS! Innan du sparar artikeln, glöm inte att:

Skriva en kort text om artikeln i fältet ”Utdrag” längre ner på sidan. Annars får du hela artikeln på sidan för Nyheter, där det är meningen att bara visas ett kort utdrag från artikeln.

[stm_sidebar sidebar=”1722″]